Gå direkt till innehåll
Emilie Erhardt Winiarski ny vd för Dynamic Code

Pressmeddelande -

Emilie Erhardt Winiarski ny vd för Dynamic Code

Dynamic Code har rekryterat Emilie Erhardt Winiarski till ny vd. Emilie kommer närmast från rollen som vd för specialistvårdbolaget Medicheck.

Emilie har en lång bakgrund från den svenska hälso- och sjukvårdsmarknaden, där hon har haft ett flertal ledarroller och har de senaste åren fokuserat på digitalisering av vården i Sverige. Emilie kommer senast från Medicheck där hon varit vd, men har även erfarenhet från Sirona Health Solutions, Getinge, Ivbar och BUPA i London.

– Emilie har en gedigen erfarenhet från både regional vård och digitala vårdtjänster. Hon har därmed den holistiska synen för att kunna utveckla Dynamic Codes roll i det nya vårdlandskapet. Med sin erfarenhet av vår marknad, affärssinne och förståelsen av en snabbfotad organisation kommer hon tillsammans med teamet kunna utveckla vår verksamhet på ett bra sätt, säger Anne Kihlgren, grundare och styrelseordförande för Dynamic Code.

– Jag har följt Dynamic Code sedan en tid och ser en stor potential i att vidareutveckla kärnaffären i Sverige men även internationellt på sikt. Bolaget har ett starkt varumärke, en bra basportfölj av egenutvecklade tester samt en egen digital plattform. Jag tror på att ge individen eget ansvar och kontroll över sin egen hälsa samt avlasta vården genom att öka tillgängligheten till säkra tester för självprovtagning, säger Emilie Erhardt Winiarski.

Emilie Erhardt Winiarski ersätter Per Alnefelt som varit tf vd, och tillträder sin tjänst den 14 augusti.

För mer information:
Anne Kihlgren, grundare och styrelseordförande för Dynamic Code: 070-819 16 21
Emilie Erhardt Winiarski, tillträdande vd för Dynamic Code: 070-528 27 07Ämnen


Fakta om Dynamic Code

Dynamic Code är ett healthtech-bolag som erbjuder diagnos- och hälsotestlösningar med självprovtagning. Detta sker till vården och direkt till konsument genom en plattform som kombinerar fysiskt prov med digital hantering. Med hjälp av DNA-teknik och en digitala helhetslösning får kunderna säkra diagnoser och uppföljande vård, effektivt och säkert. Vi har ett tydligt mål: Att ge människor mer kontroll över sin hälsa genom att erbjuda vården säkra diagnoser.

Kontakter

Emilie Erhardt Winiarski

Emilie Erhardt Winiarski

Presskontakt VD

Relaterat innehåll

Vår drivkraft är att omsätta den senaste forskningen till användbara produkter för ökat välmående och bättre hälsa.

Dynamic Code är ett healthtech-bolag som erbjuder diagnos- och hälsotestlösningar med självprovtagning. Detta sker till vården och direkt till konsument genom en plattform som kombinerar fysiskt prov med digital hantering. Med hjälp av DNA-teknik och en digital helhetslösning får kunderna säkra diagnoser och uppföljande vård, effektivt och säkert. Vi har ett tydligt mål: Att ge människor mer kontroll över sin hälsa genom att erbjuda vården säkra diagnoser.

Dynamic Code

Wallenbergs gata 1
583 30 Linköping
Sweden