Gå direkt till innehåll
Dynamic Code minskar tid från symtom till behandling med Airmee

Pressmeddelande -

Dynamic Code minskar tid från symtom till behandling med Airmee

Healthtechbolaget Dynamic Code inleder nu ett samarbete med leveransföretaget Airmee för att kunna erbjuda kunderna snabbare leveranser av test för självprovtagning till hemmet. Detta är ett led i att öka tillgängligheten och hastigheten för säker diagnostik därmed rätt vård.

Om man idag exempelvis misstänker att man har halsfluss måste man ta sig fysiskt till en vårdcetral, ofta med hög feber och smärta, för att träffa en läkare och ta ett prov. Därefter kan man behöva vänta ett par dagar innan man får svar och då eventuell behandling och medicinering. Med Dynamic Codes test med självprovtagning kan man ta ett test direkt vid första symtom, skicka det till Dynamic Codes labb och vid positivt svar få kontakt med vårdgivare för diagnos och behandling. Ju snabbare det går från symtom till behandling, desto bättre för patienten.

Snabbare process med Airmee
Samarbetet med Airmee innebär att de som köper ett test för självprovtagning i Dynamic Codes webshop kan välja Airmee som leveransmetod och därmed få en snabbare och spårbar leverans. Som kund vill man vid symptom för en sjukdom få en diagnos så snabbt som möjligt för att därefter få rätt vård. Samarbete med Airmee gör att processen går snabbare.

– Vi vill öka tillgängligheten för diagnostik och möjliggöra för individer att genom ett säkert testsvar snabbt få tillgång till diagnos och behandling. Det effektiviserar för både patienten och vården. Med Airmee kan vi öka tillgängligheten och öka hastigheten för få hem ett test för självprovtagning, säger Louise Nylén, vd för Dynamic Code.

– Genom samarbetet med Dynamic Code kan Airmee bidra till att utveckla vården. Våra effektiva leveranser möjliggör för individer att snabbare gå från symptom till att få diagnos och behandling, säger Julian Lee, grundare och VD av AirmeeÄmnen

Kategorier


Fakta om Dynamic Code

Dynamic Code är ett healthtech-bolag som erbjuder diagnos- och hälsotestlösningar med självprovtagning. Detta sker till vården och direkt till konsument genom en plattform som kombinerar fysiskt prov med digital hantering. Med hjälp av DNA-teknik och en digitala helhetslösning får kunderna säkra diagnoser och uppföljande vård, effektivt och säkert. Vi har ett tydligt mål: Att ge människor mer kontroll över sin hälsa genom att erbjuda vården säkra diagnoser.

Kontakter

Emilie Erhardt Winiarski

Emilie Erhardt Winiarski

Presskontakt VD

Relaterat innehåll

Vår drivkraft är att omsätta den senaste forskningen till användbara produkter för ökat välmående och bättre hälsa.

Dynamic Code är ett healthtech-bolag som erbjuder diagnos- och hälsotestlösningar med självprovtagning. Detta sker till vården och direkt till konsument genom en plattform som kombinerar fysiskt prov med digital hantering. Med hjälp av DNA-teknik och en digital helhetslösning får kunderna säkra diagnoser och uppföljande vård, effektivt och säkert. Vi har ett tydligt mål: Att ge människor mer kontroll över sin hälsa genom att erbjuda vården säkra diagnoser.

Dynamic Code
Wallenbergs gata 1
583 30 Linköping
Sweden