Gå direkt till innehåll
Nytt varumärke ska positionera Dynamic Code som “change-maker” inom framtidens vård

Pressmeddelande -

Nytt varumärke ska positionera Dynamic Code som “change-maker” inom framtidens vård

Vården står inför stora utmaningar och digitaliseringen i kombination med pandemin har påskyndat utvecklingen av nya vårdtjänster. Healthtech-bolaget Dynamic Code vässar nu sitt varumärke för att markera sin position som möjliggörare av nya lösningar inom vården som kan skapa värde för individen.

Dynamic Code erbjuder hälsotester med självprovtagning. Testerna analyseras i ett kvalitetssäkrat laboratorium och svaren hämtas digitalt. Kunden erbjuds sedan kontakt med digital vårdgivare för diagnos och eventuell behandling. Testerna tillsammans med kontakten med vårdgivare skapar en digital helhetslösning för vård, effektivt och säkert. För att spegla företagets kultur och position att driva förändring i vårdlandskapet lanseras nu en ny grafisk profil.

– Vi utvecklar morgondagens diagnostik för att hjälpa fler människor till ett hälsosammare liv. Vi är en modern aktör i ett vårdlandskap i förändring, vilket vi vill visa med vårt nya grafiska manér, säger Kristina Murray, marknadschef för Dynamic Code.

Tillsammans med reklambyrån Ahlstrand & Wållgren har en helt ny grafisk profil tagits fram. Det nya profilen speglar varumärkesplattformen och personligheten “Change-maker” som genomsyrar Dynamic Codes organisation och position.

– Det nya uttrycket är modernt och ska reflektera en tydlig riktning framåt tillsammans med kvalitet, precision och ett tryggt fundament. Vi har uppdaterat logotypen och bytt till en mer energirik grön färg som bättre reflekterar Dynamic Codes personlighet. Med vårt nya manér är vi tydliga i vår position och redo att bidra med värde till individen i ett vårdlandskap i förändring, säger Kristina Murray.

Ämnen


Fakta om Dynamic Code

Dynamic Code är ett healthtech-bolag som erbjuder diagnos- och hälsotestlösningar med självprovtagning. Detta sker till vården och direkt till konsument genom en plattform som kombinerar fysiskt prov med digital hantering. Med hjälp av DNA-teknik och en digitala helhetslösning får kunderna säkra diagnoser och uppföljande vård, effektivt och säkert. Vi har ett tydligt mål: Att ge människor mer kontroll över sin hälsa genom att erbjuda vården säkra diagnoser.

Kontakter

Fredrik Pallin

Fredrik Pallin

Presskontakt Presskontakt 0708-114115

Vår drivkraft är att omsätta den senaste forskningen till användbara produkter för ökat välmående och bättre hälsa.

Dynamic Code är ett healthtech-bolag som erbjuder diagnos- och hälsotestlösningar med självprovtagning. Detta sker till vården och direkt till konsument genom en plattform som kombinerar fysiskt prov med digital hantering. Med hjälp av DNA-teknik och en digital helhetslösning får kunderna säkra diagnoser och uppföljande vård, effektivt och säkert. Vi har ett tydligt mål: Att ge människor mer kontroll över sin hälsa genom att erbjuda vården säkra diagnoser.

Dynamic Code
Wallenbergs gata 1
583 30 Linköping
Sweden