Gå direkt till innehåll
Dynamic Code konsoliderar sina bolag och lämnar Pepins

Pressmeddelande -

Dynamic Code konsoliderar sina bolag och lämnar Pepins

Dynamic Code genomför nu en konsolidering av moderbolaget Dynamic Code AB och det Pepins-noterade bolaget DC Partners Sweden AB. Syftet är att renodla bolagsstrukturen inför en noterad miljö i framtiden. Detta innebär att Dynamic Code lämnar Pepins som marknadsplats.

Dynamic Code befinner sig i ett expansivt läge med en växande omsättning, produktportfölj och avtal med partners i vårdkedjan. Dessutom står en internationalisering inför dörren.

För att skapa förutsättningar för att verka i en noterad miljö väljer nu bolaget att fusionera den del av bolaget som handlas på marknadsplatsen Pepins, DC Partners Sweden AB, med moderbolaget Dynamic Code AB. Fusionen väntas vara genomförd under hösten 2021.

Detta innebär att 2-7 juni, som är nästa tillfälle att handla med aktien, blir den sista gången det är en officiell handelsperiod med bolaget på Pepins. Delägarna i Pepins-ägda DC Partners Sweden AB kommer i och med fusionen att bli delägare i Dynamic Code AB. Aktierna kommer därmed inte vara likvida förrän Dynamic Code väljer en ny noterad miljö.

Några formella beslut kring notering är inte tagna, men styrelsen har gett ledningen i uppdrag att göra bolaget redo och inleda en process för notering.Ämnen


Fakta om Dynamic Code

Dynamic Code är ett healthtech-bolag som erbjuder diagnos- och hälsotestlösningar med självprovtagning. Detta sker till vården och direkt till konsument genom en plattform som kombinerar fysiskt prov med digital hantering. Med hjälp av DNA-teknik och en digitala helhetslösning får kunderna säkra diagnoser och uppföljande vård, effektivt och säkert. Vi har ett tydligt mål: Att ge människor mer kontroll över sin hälsa genom att erbjuda vården säkra diagnoser.

Presskontakt

Louise Nylén

Louise Nylén

Presskontakt VD +46 76 276 77 75

Vår drivkraft är att omsätta den senaste forskningen till användbara produkter för ökat välmående och bättre hälsa.

Dynamic Code är ett healthtech-bolag som erbjuder diagnos- och hälsotestlösningar med självprovtagning. Detta sker till vården och direkt till konsument genom en plattform som kombinerar fysiskt prov med digital hantering. Med hjälp av DNA-teknik och en digital helhetslösning får kunderna säkra diagnoser och uppföljande vård, effektivt och säkert. Vi har ett tydligt mål: Att ge människor mer kontroll över sin hälsa genom att erbjuda vården säkra diagnoser.

Dynamic Code
Fridtunagatan 24
582 16 LINKÖPING