Gå direkt till innehåll
Dynamic Code inleder samarbete med Boots Apotek i Norge

Pressmeddelande -

Dynamic Code inleder samarbete med Boots Apotek i Norge

Dynamic Code har tecknat ett avtal med apotekskedjan Boots Apotek i Norge om återförsäljning av klamydiatester. Samarbetet innebär att Dynamic Codes produkter för första gång finns i fysiska apotek i Norge, men kommer även att säljas online via Boots Apotek och dess ägare Alliance Healthcare Norge Apotekdrift AS.

Dynamic Code fortsätter att växa i Norge - nu även i fysiska apotek via Boots Apotek Norge samt online via Boots.no och dess ägare Alliance Helathcare. Samarbetet inleds med att Dynamic Codes test för självprovtagning för klamydia kommer att säljas i över 150 Boots-apotek samt online.

– Vi är glada över att etablera oss i fysiska apotek i Norge med ett sådant ikoniskt varumärke som Boots. Det här är ett viktigt steg för Dynamic Code på den fysiska marknaden och jag hoppas att vi kan erbjuda norrmännen fler tester för självprovtagning inom kort, säger Louise Nylén, vd för Dynamic Code.

– Test för självprovtagning är ett bra sätt att för våra kunder att snabbt och säkert säkerställa en diagnos och därmed rätt behandling. Med Dynamic Code tillför vi en ny typ av klamydiatest utöver de test vi har sedan tidigare. Nu kan vi erbjuda en smidig användarupplevelse med snabbt svar och uppföljning digitalt. Det här är en viktig pusselbit i det nya vårdlandskapet som jag är glad över att kunna erbjuda våra kunder, säger Nancy Nguyen Skulstad, Category Manager, Boots Apotek.

Lanseringen av första produkten - Klamydiatester - är i mitten av september.

Ämnen


Fakta om Dynamic Code

Dynamic Code är ett healthtech-bolag som erbjuder diagnos- och hälsotestlösningar med självprovtagning. Detta sker till vården och direkt till konsument genom en plattform som kombinerar fysiskt prov med digital hantering. Med hjälp av DNA-teknik och en digitala helhetslösning får kunderna säkra diagnoser och uppföljande vård, effektivt och säkert. Vi har ett tydligt mål: Att ge människor mer kontroll över sin hälsa genom att erbjuda vården säkra diagnoser.

Kontakter

Emilie Erhardt Winiarski

Emilie Erhardt Winiarski

Presskontakt VD

Vår drivkraft är att omsätta den senaste forskningen till användbara produkter för ökat välmående och bättre hälsa.

Dynamic Code är ett healthtech-bolag som erbjuder diagnos- och hälsotestlösningar med självprovtagning. Detta sker till vården och direkt till konsument genom en plattform som kombinerar fysiskt prov med digital hantering. Med hjälp av DNA-teknik och en digital helhetslösning får kunderna säkra diagnoser och uppföljande vård, effektivt och säkert. Vi har ett tydligt mål: Att ge människor mer kontroll över sin hälsa genom att erbjuda vården säkra diagnoser.

Dynamic Code

Wallenbergs gata 1
583 30 Linköping
Sweden