Gå direkt till innehåll
Dynamic Code flyttar in hos One Hundred Restrooms - en ny innovativ aktör inom offentliga toaletter.
Dynamic Code flyttar in hos One Hundred Restrooms - en ny innovativ aktör inom offentliga toaletter.

Pressmeddelande -

Dynamic Code inleder ett samarbete med europeisk innovatör av offentliga toaletter

Dynamic Code inleder ett samarbete med en ny typ av operatör av offentliga toaletter för distribution av test för självprovtagning. One Hundred Restooms är en innovativ holländsk aktör som utvecklar en helt ny miljö för offentliga toaletter på t ex köpcentrum där man vill omdefiniera ett toalettbesök till en stund för avkoppling och välbefinnande. Förutom fräscha toaletter erbjuder One Hundred Restrooms flera hälsotjänster men också försäljning av hälsorelaterade produkter. Här kommer Dynamic Codes med sina tester för självprovtagning in.

One Hundred Restrooms finns för närvarande i Gallerian vid det nyöppnade IKEA-varuhuset och i Liljeholmsgallerian. Där kan man som besökare få tillgång till några av Dynamic Codes mest populära tester för: könssjukdomar, bakteriell vaginos och candida, nutrition - DNA-test för kost, samt för urinvägsinfektion. Kunderna kan göra testet hos One Hundred Restrooms eller hemma och skicka det till labbet där det analyseras. Inom några dagar får de resultatet online, tillsammans med en medicinsk rekommendation.

– Det är spännande att vara en del av erbjudandet när en helt ny typ av aktör etablerar sig på marknaden. Vi hoppas kunna möta ännu fler kunder i en helt ny miljö och därmed fortsätta vara en viktig pusselbit i det nya vårdlandskapet och ge människor snabb tillgång till ett säkert testsvar och hjälp till diagnos, säger Louise Nylén, vd för Dynamic Code.

– Vi erbjuder en helt ny standard på offentliga toaletter genom att skapa en miljö som är mer än bara toaletter. Vi vill ge våra kunder möjlighet att leva ett hälsosamt liv. Därför passar Dynamic Codes produkter väl in i vårt erbjudande och vi är glada över att kunna erbjuda våra besökare dessa, säger Marielle Romeijn, medgrundare och Chief Brand Officer på One Hundred Restrooms.

Samarbetet mellan One Hundred Restrooms och Dynamic code syftar till att erbjuda test för självprovtagning i framtiden på så många platser i Europa som möjligt. Under 2023 förväntas nya platser i Sverige öppnas med en självtestautomat som tilläggstjänst.Om One Hundred Restrooms

One Hundred Restrooms är ett smart toalettkoncept där data och teknik spelar en central roll i besökarupplevelsen. Bolaget är grundat i Holland och står inför en stor europeisk utrullning med olika operativa partners. One Hundred Restrooms vill förändra ett toalettbesök på bensinstationer, tågstationer, köpcentra och andra välbesökta platser från en stressig upplevelse till en stund av välbefinnande. Utöver en modern interiör där hygien och komfort står i centrum, är platsen utrustad med interaktiva moduler för besökarnas välbefinnande. One Hundred Restrooms strategiska partners Roca, Essity och Diversey, är kända för sin banbrytande roll inom innovation och hållbarhet. Se mer på https://onehundredrestrooms.com

Ämnen


Fakta om Dynamic Code

Dynamic Code är ett healthtech-bolag som erbjuder diagnos- och hälsotestlösningar med självprovtagning. Detta sker till vården och direkt till konsument genom en plattform som kombinerar fysiskt prov med digital hantering. Med hjälp av DNA-teknik och en digitala helhetslösning får kunderna säkra diagnoser och uppföljande vård, effektivt och säkert. Vi har ett tydligt mål: Att ge människor mer kontroll över sin hälsa genom att erbjuda vården säkra diagnoser.

Kontakter

Fredrik Pallin

Fredrik Pallin

Presskontakt Presskontakt 0708-114115

Vår drivkraft är att omsätta den senaste forskningen till användbara produkter för ökat välmående och bättre hälsa.

Dynamic Code är ett healthtech-bolag som erbjuder diagnos- och hälsotestlösningar med självprovtagning. Detta sker till vården och direkt till konsument genom en plattform som kombinerar fysiskt prov med digital hantering. Med hjälp av DNA-teknik och en digital helhetslösning får kunderna säkra diagnoser och uppföljande vård, effektivt och säkert. Vi har ett tydligt mål: Att ge människor mer kontroll över sin hälsa genom att erbjuda vården säkra diagnoser.

Dynamic Code
Wallenbergs gata 1
583 30 Linköping
Sweden