Gå direkt till innehåll
De nomineras för att stärka Dynamic Codes styrelse

Pressmeddelande -

De nomineras för att stärka Dynamic Codes styrelse

Inför Dynamic Codes årsstämma 23 juni föreslår valberedningen fyra nya styrelseledamöter som tillsammans har en gedigen erfarenheter inom digitalisering, internationalisering och tillväxt.

De fyra nya föreslagna ledamöterna är:

Johan Thiel
Johan Thiel har styrelseerfarenhet från flera healthtechbolag, däribland Lightlab och Qlucore. Han har även som vd lett svenska hjälmbolaget Mips genom internationalisering och notering.

Monika Elling
Monika Elling har en bakgrund från ledande positioner på företag som Poolia (vd) och Intrum Justitia (cfo). Idag är hon rådgivare och styrelseledamot i bolag som Fjärde AP-fonden, Zound Industries och Talent Eye.

Julian Lee
Julian Lee är vd och grundare av det snabbväxande last mile bolaget Airmee.

Tomas Settevik
Tomas Settevik har mångårig erfarenhet av healthtechbolag, internationalisering och notering. Bland annat genom bolag som Pronova BioPharma, Binonor Immuno, Stokke, Bugaboo och Gentian Diagnostics.


– Vårt fokus i valberedningen har varit att få en styrelse som på ett bra sätt kan stötta ledningen i vår resa att digitalisera diagnostiken i det nya vårdlandskapet, både nationellt och internationellt, säger Anne Kihlgren, grundare av Dynamic Code.Ämnen


Fakta om Dynamic Code

Dynamic Code är ett healthtech-bolag som erbjuder diagnos- och hälsotestlösningar med självprovtagning. Detta sker till vården och direkt till konsument genom en plattform som kombinerar fysiskt prov med digital hantering. Med hjälp av DNA-teknik och en digitala helhetslösning får kunderna säkra diagnoser och uppföljande vård, effektivt och säkert. Vi har ett tydligt mål: Att ge människor mer kontroll över sin hälsa genom att erbjuda vården säkra diagnoser.

Presskontakt

Anne Kihlgren

Anne Kihlgren

Presskontakt Grundare 013-465 53 21

Vår drivkraft är att omsätta den senaste forskningen till användbara produkter för ökat välmående och bättre hälsa.

Dynamic Code är ett healthtech-bolag som erbjuder diagnos- och hälsotestlösningar med självprovtagning. Detta sker till vården och direkt till konsument genom en plattform som kombinerar fysiskt prov med digital hantering. Med hjälp av DNA-teknik och en digital helhetslösning får kunderna säkra diagnoser och uppföljande vård, effektivt och säkert. Vi har ett tydligt mål: Att ge människor mer kontroll över sin hälsa genom att erbjuda vården säkra diagnoser.

Dynamic Code
Fridtunagatan 24
582 16 LINKÖPING