Gå direkt till innehåll
Foto: Linköpings kommun
Foto: Linköpings kommun

Pressmeddelande -

Anne Kihlgren vinner Näringslivsdiamanten 2023

Dynamic Codes grundare Anne Kihlgren tilldelas Linköpings kommuns Näringslivsdiamant. Priset motiveras med bolagets exceptionella tillväxt och storartade samhällsinsats under pandemin. Men också för att Anne Kihlgren och Dynamic Code, med sina DNA-baserade tester för självdiagnostik, har satt Linköping på både den nationella och internationella kartan.

Linköpings Näringslivsdiamant ges till ett företag och/eller företagsledare som visat förmåga till långsiktig utveckling och tillväxt, bidragit till att utveckla Linköpings näringsliv, verkar på en nationell och/eller internationell marknad, bidrar till en bredare samhällsnytta, hållbar utveckling samt att genom aktiv samverkan inspirera andra och stärka Linköping som platsen där du möter framtiden. Prisvinnande företag ska även uppnå baskriterier som god ekonomi och ha sitt säte i Linköpings kommun.

Motivering Linköpings Näringslivsdiamant 2023
Genom sin uthållighet, kompetens och sitt stora samhällsengagemang är årets pristagare både en stark ambassadör för Linköping och en förebild som entreprenör. Hon lämnade en trygg anställning för att förverkliga sin idé om att förbättra folkhälsan genom smarta självtester.

Med sin forensiska och diagnostiska spetskompetens, kombinerat med en lyhördhet för omvärldstrender och marknadens behov, har hon utvecklat sitt företag till att bli en global aktör. Tack vare snabba och kompetenta insatser under pandemin bidrog hon och hennes team både till minskad smittspridning och att sätta Linköping på den nationella och internationella kartan.

– Vi är alla mycket stolta för den här utmärkelsen, och jag ser det främst som ett bevis på hårt jobb från hela företaget, säger Anne Kihlgren.Ämnen


Fakta om Dynamic Code

Dynamic Code är ett healthtech-bolag som erbjuder diagnos- och hälsotestlösningar med självprovtagning. Detta sker till vården och direkt till konsument genom en plattform som kombinerar fysiskt prov med digital hantering. Med hjälp av DNA-teknik och en digitala helhetslösning får kunderna säkra diagnoser och uppföljande vård, effektivt och säkert. Vi har ett tydligt mål: Att ge människor mer kontroll över sin hälsa genom att erbjuda vården säkra diagnoser.

Kontakter

Emilie Erhardt Winiarski

Emilie Erhardt Winiarski

Presskontakt VD

Vår drivkraft är att omsätta den senaste forskningen till användbara produkter för ökat välmående och bättre hälsa.

Dynamic Code är ett healthtech-bolag som erbjuder diagnos- och hälsotestlösningar med självprovtagning. Detta sker till vården och direkt till konsument genom en plattform som kombinerar fysiskt prov med digital hantering. Med hjälp av DNA-teknik och en digital helhetslösning får kunderna säkra diagnoser och uppföljande vård, effektivt och säkert. Vi har ett tydligt mål: Att ge människor mer kontroll över sin hälsa genom att erbjuda vården säkra diagnoser.

Dynamic Code
Wallenbergs gata 1
583 30 Linköping
Sweden