Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Louise Nylén intervjuas i Curopodden

Curopodden avsnitt 24/4: Louise Nylén – Inifrån ett snabbväxande healthtech-bolag

I dagens avsnitt träffar vi Louise Nylén som är VD på Dynamic Code, ett bolag som tillhandahåller självprovtagningskit med laboratorieanalys inom hälsovården. Bolagets omsättning ökade kraftigt under pandemin och bland annat levererade Dynamic Code över 1,5 miljoner covid-19 tester på uppdrag av Folkhälsomyndigheten. Louise tillträdde mitt i den här tillväxtfasen och det är mycket intressant att höra hennes tankar om hur man leder ett bolag under stark tillväxt. Louise bjuder på en spännande inblick i Dynamic Code och vägen framåt för deras självprovtagningsteknik. Vidare diskuterar vi utvecklingen av den digitala vården och hur nya tekniska lösningar från näringslivet behövs för att stödja den offentliga vården.

Lyssna på ett insiktsfullt avsnitt om ledarskap och strategi i ett snabbväxande bolag inom healthtech!

Curopodden finns där poddar finns, bl.a. här på Acast:https://lnkd.in/erKJV63y

Om Curopodden
I Curopodden får du en annorlunda inblick i vård, tech och framtidens e-hälsa. Här intervjuar Curoflows grundare Alexander Knezevic framgångsrika entreprenörer, ledare i hälso- och sjukvården, politiker och näringslivsprofiler. Vi bjuder på okonventionella sanningar, framtidsspaningar och pratar om hur allt är, men kanske framförallt om hur allt borde vara. Curopodden är en podcast som drivs av Curoflow. 

Ämnen

Kontakter

Emilie Erhardt Winiarski

Emilie Erhardt Winiarski

Presskontakt VD

Vår drivkraft är att omsätta den senaste forskningen till användbara produkter för ökat välmående och bättre hälsa.

Dynamic Code är ett healthtech-bolag som erbjuder diagnos- och hälsotestlösningar med självprovtagning. Detta sker till vården och direkt till konsument genom en plattform som kombinerar fysiskt prov med digital hantering. Med hjälp av DNA-teknik och en digital helhetslösning får kunderna säkra diagnoser och uppföljande vård, effektivt och säkert. Vi har ett tydligt mål: Att ge människor mer kontroll över sin hälsa genom att erbjuda vården säkra diagnoser.

Dynamic Code
Wallenbergs gata 1
583 30 Linköping
Sweden