Gå direkt till innehåll
dingdong levererar test för självprovtagning till dörren inom 10 minuter

Nyhet -

dingdong levererar test för självprovtagning till dörren inom 10 minuter

Dynamic Code fortsätter att göra test med självprovtagning i hemmet mer tillgängliga för konsumenter. Nu inleds ett samarbete med matleveransföretaget dingdong för att kunna erbjuda expressnabba leveranser till hemmet. Detta ökar tillgängligheten och hastigheten för konsumenter som vill ta ett test för att möjliggöra en säker diagnos och efterföljande vård.

Matleveransföretaget dingdong levererar livsmedel inom 10 minuter i Stockholms innerstad samt Liljeholmen och Hammarby Sjöstad. Nu inkluderas även Dynamic Codes tester för självprovtagning för gluten- och laktosintolerans, Covid-19, halsfluss och vinterkräksjuka.

– En ökad tillgänglighet gör att självprovtagning blir en naturlig del i människors vardag. Med våra tester får individen ett säkert testsvar och ger därmed snabb tillgång till diagnos och behandling. Med dingdong kan vi öka tillgängligheten och öka hastigheten för att få hem ett test med självprovtagning, säger Louise Nylén, vd för Dynamic Code.

– Vi är glada och stolta över att kunna erbjuda våra kunder så viktig och relevant produkt i vårt sortiment. Självprovtagning i hemmet är en viktig pusselbit i det nya vårdlandskapet och genom oss ringer vi på dörren med ett test 10 minuter efter beställning, säger Anders Carlsarv, grundare av dingdong.Ämnen

Presskontakt

Louise Nylén

Louise Nylén

Presskontakt VD +46 76 276 77 75
Anne Kihlgren

Anne Kihlgren

Presskontakt Grundare 013-465 53 21
Fredrik Pallin

Fredrik Pallin

Presskontakt Presskontakt 0708-114115

Vår drivkraft är att omsätta den senaste forskningen till användbara produkter för ökat välmående och bättre hälsa.

Dynamic Code är ett healthtech-bolag som erbjuder diagnos- och hälsotestlösningar med självprovtagning. Detta sker till vården och direkt till konsument genom en plattform som kombinerar fysiskt prov med digital hantering. Med hjälp av DNA-teknik och en digital helhetslösning får kunderna säkra diagnoser och uppföljande vård, effektivt och säkert. Vi har ett tydligt mål: Att ge människor mer kontroll över sin hälsa genom att erbjuda vården säkra diagnoser.

Dynamic Code
Fridtunagatan 24
582 16 LINKÖPING