Gå direkt till innehåll
Vi fortsätter vår kamp för kvinnors rätt till diagnos och behandling av sina underlivsbesvär trots påhopp av läkare och annons fälld i RO

Dokument -

Vi fortsätter vår kamp för kvinnors rätt till diagnos och behandling av sina underlivsbesvär trots påhopp av läkare och annons fälld i RO

Kvinnor förtjänar säkra och korrekta diagnoser för sina underlivsbesvär. Dynamic Code gör en kampanj kring ämnet och reaktionerna har inte låtit vänta på sig. Viktigare är budkapet, att sjuvården i stor utsträckning inte följer de regler som finns för att ställa korrekt diagnos av bakteriell vaginos. Detta är en stor anledning till att vi har utvecklat ett enkelt självtest med DNA-analys.
  • Licens: Medieanvändning
    Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
  • Filformat: .pdf
Ladda ner

Kontakter

Fredrik Pallin

Fredrik Pallin

Presskontakt Presskontakt 0708-114115

Relaterat innehåll

Vår drivkraft är att omsätta den senaste forskningen till användbara produkter för ökat välmående och bättre hälsa.

Dynamic Code är ett healthtech-bolag som erbjuder diagnos- och hälsotestlösningar med självprovtagning. Detta sker till vården och direkt till konsument genom en plattform som kombinerar fysiskt prov med digital hantering. Med hjälp av DNA-teknik och en digital helhetslösning får kunderna säkra diagnoser och uppföljande vård, effektivt och säkert. Vi har ett tydligt mål: Att ge människor mer kontroll över sin hälsa genom att erbjuda vården säkra diagnoser.

Dynamic Code
Wallenbergs gata 1
583 30 Linköping
Sweden